Ons assortiment

Carpe Diem topmatrassen

Het Carpe Diem topper assortiment omvat drie verschillende topmatrassen, alle voorzien van het milieukeurmerk “Zwaan”.

Carpe Diem topmatrassen

Luxury
topmatras

De Luxury Carpe Diem topmatras is gemaakt van katoen, Talalay latex en wol. Doordat de ene zijde van het matras is afgewerkt met katoen en de andere zijde met wol, is dit topmatras geschikt voor zowel de zomer als de winter. Het katoen zorgt namelijk voor extra verkoeling tijdens de zomer, terwijl het wol weer voor extra warmte zorgt tijdens de winter. Het enige wat u hoeft te doen, is het matras om het halfjaar omdraaien. De kern van het topmatras is gemaakt van Talalay latex. Dit zorgt voor een lange levensduur en voor voldoende verkoeling. Hiernaast beschikt latex over een open celstructuur, waardoor dit Carpe Diem topmatras zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Tevens kan vocht snel en goed worden afgevoerd. De Luxury Carpe Diem matrastopper is verkrijgbaar in breedtes variërend van 80 cm tot 210 cm. Hierbij heeft u keuze uit de volgende lengtematen: 200 cm, 210 cm en 220 cm. De hoogte van het matras is 7,5 cm. Het Carpe Diem topmatras is verkrijgbaar in een uitvoering zonder of mét split. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende kleuren. Het is de perfecte afwerking van uw Carpe Diem boxspring.

Carpe Diem topmatrassen

Premium
topmatras

De Premium Carpe Diem matrastopper is gemaakt van Talalay latex en zorgt voor een comfortabele nachtrust. Net zoals het Luxury topmatras heeft deze Premium topper een latex kern, waardoor dit topmatras lange tijd meegaat. Ook beschikt dit topmatras over een open celstructuur voor een goede vocht- en lucht regulering. Het topmatras heeft een hoogte van 7,5 cm en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het is mogelijk om te kiezen voor een breedte variërend van 80 cm tot 240 cm. De topper is beschikbaar in de volgende lengtematen: 200 cm, 210 cm en 220 cm. Het topmatras kan geleverd worden met óf zonder split, zodat het goed past bij uw bed van Carpe Diem.

Carpe Diem topmatrassen

Prestige
topmatras

Het Prestige Carpe Diem topmatras is gemaakt van natuurlatex. Natuurlatex staat bekend om de lange levensduur en daarnaast beschermt dit materiaal tegen vocht en overmatige hitte. De hoogte van het matras is 5 cm en daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lengtes en breedtes. De breedtes van de topper variëren van 80 cm tot 240 cm en de topper is beschikbaar in lengtes van 200 cm tot 220 cm.

Welk model Carpe Diem topmatras past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak