Onze merken

Carpe Diem Beds

Het Zweedse Carpe Diem Beds is toonaangevend in het premium segment boxsprings en bedden. Dat is niet zomaar. Slapen in een bed van dit merk betekent: genieten van een goede nachtrust, tijdloos Scandinavisch design, hoogwaardige materialen en innovatieve technieken.

CARPE DIEM BEDS AANBIEDING: SHOWROOM SALE

Carpe Diem Beds staat bekend om:

✓ Uniek Contour Pocket Systeem
Bedden van Carpe Diem Beds zijn uitgerust met een uniek veersysteem, genaamd, Contour Pocket Systeem. Elke matrasveer is afzonderlijk voorzien van een Talalay latex comfort laag, waardoor deze volledig onafhankelijk van elkaar bewegen en uw lichaamscontouren naadloos volgen. Het resultaat is een hogere drukverlaging in spieren, wervels en gewrichten dan bij traditionele boxsprings.

✓ Topmatrassen van topkwaliteit
Zegt de term ‘Talalay latex’ u iets? Het is de meest comfortabele en best ventilerende latex voor (top)matrassen die er is. De topmatrassen bevatten allen een Talalay latex kern die uitstekende drukverlichting biedt. Deze wordt in het geval van de Luxury topmatras afgedekt met wol of katoen, waardoor er een zomer- en winterkant ontstaat. De overige topmatrassen zijn voorzien van een wasbare tijk.

✓ Bedden ontworpen door een chiropractor
Carpe Diem Beds is opgericht door een chiropractor. In medische kringen worden de bedden en matrassen geprezen om de verlichting van diverse klachten. De producten zijn ontwikkeld om uw rug te beschermen en beschikken over de meest innovatieve technologieën op de markt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Carpe Diem Beds assortiment in onze showrooms

Fidder Slapen is de grootste Carpe Diem Beds dealer van Nederland. In onze showrooms in Den Haag, Rotterdam en Woerden kunt u terecht voor het luxemerk Carpe Diem. Hiervan bieden wij de volledige collectie boxsprings, topmatrassen en hoofdborden aan.

Het topmodel van Carpe Diem Beds is de Vindö. Dit unieke zwevende bed met diverse opties zoals een massagefunctie kunt u in al onze winkels uitproberen. Tevens vindt u bij ons de bekende Carpe Diem bedden Härmanö, Sandö, Skaftö en Marstrand. Laat u in alle rust adviseren welk Carpe Diem bed aan al uw wensen voldoet.

Ons assortiment
van Carpe Diem

Carpe Diem boxsprings

Als u eenmaal op een boxspring van Carpe Diem Beds ligt, voelt het alsof u op een wolk zweeft.

Carpe Diem topmatrassen

Het Carpe Diem topper assortiment omvat drie verschillende topmatrassen, alle voorzien van het milieukeurmerk “Zwaan”.

Carpe Diem hoofdborden

Met een hoofdbord boven uw bed kunt u precies de uitstraling creëren waarnaar u op zoek bent.

Boxsprings, topmatrassen en hoofdborden van Carpe Diem

Een bed heeft natuurlijk als eerste vereiste dat u er lekker in kunt slapen, maar het is ook fijn als dit aansluit bij uw persoonlijke smaak en woonstijl. Carpe Diem Beds biedt de perfecte balans tussen slaapcomfort, tijdloos Scandinavisch design en een individuele slaapervaring.

De boxspring modellen zijn eenvoudig aan te passen dankzij een brede collectie poten, hoofdborden en stoffen. Producten van Carpe Diem Beds zijn bovendien ontworpen om lang mee te gaan, zodat u nog vele jaren van uw investering kunt genieten.

 

Carpe Diem boxspring Harmano met hoofdbord Vallero
Carpe Diem boxspring Harmano met hoofdbord Vallero

 

Laat u adviseren over Carpe Diem Beds in onze showrooms

Als dealer van Carpe Diem Beds kunnen wij u in onze showrooms een groot aantal producten van dit luxe Zweedse beddenmerk aanbieden. Het geven van een goed, professioneel slaapadvies is iets dat wij erg belangrijk vinden. Door ook op afspraak te werken, weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u vragen over óf bepaalde wensen voor boxsprings, topmatrassen of andere producten van Carpe Diem Beds? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Carpe Diem

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak