Onze merken

Carpe Diem bedden

Het Zweedse merk Carpe Diem Beds is een toonaangevende speler in het premium segment boxsprings en bedden, en dat is niet voor niets. Scandinavisch slapen betekent drie dingen: Een goede nachtrust, tijdloos Scandinavisch design en gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken. Die drie dingen komen samen in een Carpe Diem Bed.

Een speciale vering in de Carpe Diem bedden voor optimale ondersteuning

De speciale CPS-vering laat elke veer onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor het als beste in staat is om de contouren van uw lichaam te volgen en u een optimale ondersteuning biedt. Iedere veer is afzonderlijk voorzien van een aparte comfortlaag, wat resulteert in een zeer hoge drukverlaging. Carpe Diem bedden worden altijd geleverd met een luxe Carpe Diem topmatras voor extra comfort en drukverdeling. Het Carpe Diem topmatras heeft een kern dat gemaakt is van de beste ventilerende latex: Talalay latex. U heeft de keuze uit verschillende tijken waaronder wasbaar of afgedekt met wol en/of katoen. Met andere woorden, het assortiment is enorm. De vormgeving van de Carpe Diem boxsprings en bedden is aan uw persoonlijke smaak aan te passen en is dus zeker de moeite waard om bij ons samen te stellen als u uit Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam of elders uit Nederland komt. Luxe gecapitonneerde hoofdborden zijn een optie, maar ook strakke hoofdborden met een design uitstraling zitten in het assortiment van Carpe Diem. Maakt u de keuze voor een moderne grijze stof of eerder voor een lichte chique stof? Wij bieden het allemaal aan!

De bedden van Carpe Diem met deskundig slaapadvies

Wanneer u een nieuw bed zoekt en uw oog is gevallen op een Carpe Diem bed heeft u ruime keuze uit verschillende continentale bedden/boxsprings en instelbare bedden/verstelbare bedden. Toppers uit de collectie zijn bijvoorbeeld de Sändo, de meest populaire Carpe Diem Boxspring. Of de Harmano, een klassieke boxspring met tijdloos design. De Carpe Diem Marstrand, Vindo en Salto zijn flexibele instelbare bedden. Alle bedden kunnen op uw wensen en slaapbehoeften worden aangepast. De deskundige slaapadviseurs van Fidder Slapen kunnen u helpen bij het vergelijken van de voor u beste bedden en topmatrassen en zo samen met u een droombed selecteren.

Carpe Diem bedden bij Fidder Slapen.

Bij Fidder Slapen vindt u een uitgebreid assortiment aan Carpe Diem boxsprings, verstelbare bedden, hoofdborden en topmatrassen. Benieuwd naar de slaapervaring die Carpe Diem u kan bieden? U bent van harte welkom in onze showrooms in Woerden en Rotterdam. Hier kunt u uitgebreid en op uw gemak proefliggen.

Ons assortiment
van Carpe Diem

Waarom bedden van Carpe Diem?

Carpe Diem betekent beter slapen en genieten van een luxueuze nachtrust in een bed van uitstekende kwaliteit met een lange levensduur.

Contour Pocket Systeem

Een van de unieke kenmerken van Carpe Diem bedden is het unieke, gepatenteerde contour pocket system. Het Contour Pocket Systeem waarbij iedere veer afzonderlijk is gestoffeerd maakt het mogelijk dat iedere veer in het matras onafhankelijk van elkaar kan bewegen, wat het matras in staat stelt de contouren van uw lichaam te volgen en zorgt zo voor een optimale ondersteuning. Hierdoor ervaart u een hogere drukverlichting dan bij traditionele boxsprings en worden uw spieren, wervels en gewrichten ontzien voor een optimale ontspanning.

Topmatrassen van topkwaliteit

Iets anders dat een Carpe Diem bed karakteriseert zijn de topmatrassen. Een Carpe Diem topmatras is voorzien van een aparte comfortlaag wat resulteert in een zeer hoge drukverlaging. Carpe Diem bedden worden altijd geleverd met een luxe Carpe Diem topmatras voor extra comfort en drukverdeling. Het Carpe Diem topmatras heeft een kern dat gemaakt is van de beste ventilerende latex: Talalay latex. U heeft de keuze uit verschillende tijken waaronder wasbaar of afgedekt met wol en/of katoen.

Verlichting van klachten

In medische kringen in Zweden worden Carpe Diem bedden en matrassen alom geprezen om kwaliteiten waar mensen van profiteren als het gaat om verlichting van uiteenlopende klachten. Carpe Diem bedden bieden uitkomst bij uiteenlopende klachten zoals lage rugklachten, allergieën en overmatige transpiratie.

Uitgebreide collectie

Naast dat een bed lekker moet slapen moet een bed helemaal bij uw persoonlijke smaak en stijl passen. Carpe Diem biedt de perfecte balans tussen slaapcomfort, tijdloos Scandinavisch design en een unieke individuele slaapervaring die helemaal naar uw persoonlijke wens kunt vormgeven. De basismodellen kunnen worden aangepast dankzij een grote collectie poten, hoofdborden en een selectie aan verschillende stoffen. Daarom is Carpe Diem Beds marktleider in het premium segment.

Breng een bezoek aan onze shop-in-shops in Woerden en Rotterdam

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit prachtige Zweedse beddenmerk? Wij nodigen u graag uit in onze Carpe Diem shop-in-shops in Woerden en Rotterdam. Beide locaties zijn goed bereikbaar vanuit de nabijgelegen snelwegen. Wilt u verzekerd zijn van een uitgebreid adviesgesprek en in alle rust de Carpe Diem bedden uittesten? Maak dan alvast een afspraak door te bellen naar 0348 – 412 861 óf een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment van

Carpe Diem

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak