Carpe Diem bedden

Carpe Diem is een toonaangevende speler in het premium segment boxsprings en bedden en dat is niet voor niets. Er zijn vele eigenschappen die een Carpe Diem bed uniek maakt. Het is dan ook niet gek dat mensen uit Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam naar onze winkel in Woerden komen voor Carpe Diem bedden. De bedden van Carpe Diem worden in Zweden met de hand gemaakt, u vindt een handtekening van de maker aan de onderkant van uw bed. Bovendien worden alleen de beste materialen gebruikt bij de vervaardiging van het bed. Als basis voor het bed dient een grenen, houten frame van de beste kwaliteit. Het hout groeit in het noorden van Zweden en doet dit erg langzaam. Dit resulteert in een oersterke basis voor de Carpe Diem bedden.

Tijd voor onze klanten

Aanbod met diverse merken

Midden segment tot top segment

Een speciale vering in de Carpe Diem bedden voor optimale ondersteuning

De speciale CPS-vering laat elke veer onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor het als beste in staat is om de contouren van uw lichaam te volgen en u een optimale ondersteuning biedt. Iedere veer is afzonderlijk voorzien van een aparte comfortlaag, wat resulteert in een zeer hoge drukverlaging. Carpe Diem bedden worden altijd geleverd met een luxe Carpe Diem topmatras voor extra comfort en drukverdeling. Het Carpe Diem topmatras heeft een kern dat gemaakt is van de beste ventilerende latex: Talalay latex. U heeft de keuze uit verschillende tijken waaronder wasbaar of afgedekt met wol en/of katoen. Met andere woorden, het assortiment is enorm. De vormgeving van de Carpe Diem boxsprings en bedden is aan uw persoonlijke smaak aan te passen en is dus zeker de moeite waard om bij ons samen te stellen als u uit Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam of elders uit Nederland komt. Luxe gecapitonneerde hoofdborden zijn een optie, maar ook strakke hoofdborden met een design uitstraling zitten in het assortiment van Carpe Diem. Maakt u de keuze voor een moderne grijze stof of eerder voor een lichte chique stof? Wij bieden het allemaal aan!

Breng een bezoek aan onze shop-in-shop

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit prachtige Zweedse merk? Wij nodigen u graag uit in onze Carpe Diem shop-in-shop in Woerden die goed bereikbaar is vanuit Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam om uitgebreid te proefliggen op onze Carpe Diem bedden. Onze beddenspeciaalzaak ligt aan de A12 richting Utrecht, zodat u snel bij ons bent vanuit Rotterdam, Den Haag en Amsterdam om de Carpe Diem bedden te testen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0348 – 412 861 of vul het contactformulier in. Dan hebben we ruim de tijd voor u.

Maak een afspraak met één van onze slaapspecialisten

 • We brengen uw wensen in kaart tijdens de slaap checkin.

 • Tijdens de slaap checkin doen we een eerste orientatie om uw wensen in kaart te brengen.

 • Hidden
 • Mei 2022

  MaDiWoDoVrijZaZon
  1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031

  Mei 19, 2022

  Mei 20, 2022

  Mei 21, 2022

  Mei 24, 2022

  Mei 25, 2022

  Mei 26, 2022

  Mei 27, 2022

  Mei 28, 2022

  Mei 31, 2022

Continentale bedden

Carpe Diem heeft verschillende type continentale en verstelbare bedden, allen vernoemd naar namen van kleine eilandjes voor de Zweedse kust.

Carpe diem logo

Adjustable bedden

Wilt u uitrusten, nadenken, lezen of slapen? Met deze instelbare bedden vindt u precies de juiste houding.

Carpe diem logo

Topmatrassen

Het Carpe Diem topper assortiment omvat drie verschillende topmatrassen, alle voorzien van het milieukeurmerk “Zwaan”.

Carpe diem logo