Onze merken

Mrs.Me

In 2003 begon de Nederlandse Lianne Ernst het merk Mrs.Me. Ze ontwerpt producten die naadloos moeten aansluiten op de persoonlijke stijl van de klant. De verschillende producten zijn geïnspireerd door de laatste modetrends en passen goed bij elkaar.

Mrs.Me staat bekend om:

✓ Complete sets

De producten van Mrs.Me zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo kun je met kussens en plaids die passen bij het dekbedovertrek een gezellige sfeer creëren.

✓ Geïnspireerd door de nieuwste modetrends

De moderne collectie van Mrs.Me wordt twee keer per jaar uitgebreid en volgt de laatste modetrends.

Variatie in kleur en structuur

Een mix van texturen en zowel natuurlijke als opvallende kleuren zorgt voor spannende ontwerpen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Mrs.Me assortiment in onze showrooms

In onze showrooms in Rotterdam, Den Haag en Woerden kunt u terecht voor het toonaangevende home couture merk Mrs.Me. Hiervan bieden wij dekbedovertrekken aan.

Onze Mrs.Me showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Mrs.Me

Mrs. Me dekbedovertrekken

De exclusieve dekbedovertrekken van Mrs.Me worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De moderne collectie wordt continu aangevuld en bestaat uit verschillende kleuren en texturen.

Dekbedovertrekken van Mrs.Me

Het ontwerpproces van Mrs.Me is uniek. Waar menig ontwerper aan de slag gaat met een schets op papier, maakt Lianne Ernst van Mrs.Me liever meteen een schets in de stof. De collecties moeten perfect passen bij de persoonlijke stijl van de klant, zo kan iedereen een inspirerende kamer inrichten.

Met twee aanvullingen op de collectie per jaar kunt u altijd een dekbedovertrek kopen dat aansluit bij de laatste trends. Ook is er keuze uit diverse materialen en thread counts.

 

Laat u adviseren over Mrs.Me in onze showrooms

Als Mrs.Me dealer bieden wij u in onze showrooms een groot aantal producten van dit Nederlandse beddengoedmerk aan. Al deze producten faciliteren een goede nachtrust in een gezellige en sfeervolle slaapkamer. Een goed en professioneel slaapadvies vinden wij daarnaast uiterst belangrijk. Daarom werken wij op afspraak, zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Mrs.Me

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak