Swissflex

Swissflex

Swissflex is een Zwitserse aanbieder van bedden, matrassen en lattenbodems. Swissflex staat bekend om het feit dat het matras en de lattenbodem exact op elkaar worden afgestemd, zoals de nieuwe Bridge bodems in combinatie met de nieuwste generatie Geltex matrassen. Daarnaast werkt Swissflex met het synchroon-precisie concept waardoor gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en het lichaam zo veel mogelijk wordt ondersteund.

Met de uitgebreide collectie van Swissflex kan voor ieder lichaamstype de perfecte combinatie worden geleverd. Bovendien zijn de Swissflex bedden beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat uw bed niet alleen functioneel is maar ook mooi in uw slaapkamer past. Kom naar onze showroom en laat u adviseren over een Swissflex bed!

Matrassen

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast.

bekijk matrassen
Swissflex logo

Lattenbodems

Swissflex® lattenbodems zijn compatibel met vrijwel alle bedden. De lattenbodem kan naar wens vrijstaan, in een bedomranding worden ingelegd.

bekijk lattenbodems
Swissflex logo

Ledikanten

De balans tussen design en comfort maakt dat een swissbed ledikant past in vrijwel elk interieur.

bekijk ledikanten
Swissflex logo

Hoofdkussens

Ergonomisch gevormde kussens van Swissflex staan voor perfect slaapcomfort.

bekijk hoofdkussens
Swissflex logo