Swissflex

Voor een goed Swissflex bed of matras komt men vanuit Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam naar de showroom van Fidder Slapen in Woerden. Swissflex is een Zwitserse aanbieder van bedden, matrassen en lattenbodems en staat bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Fidder Slapen in Woerden heeft een ruim assortiment met Swissflex en is bovendien goed bereikbaar vanuit onder andere Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Tijd voor onze klanten

Aanbod met diverse merken

Midden segment tot top segment

Dé aanbieder van Swissflex in regio Utrecht en Zeist

Met de uitgebreide collectie van Swissflex kan voor ieder lichaamstype de perfecte combinatie worden geleverd. Bovendien zijn de Swissflex bedden beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat uw bed niet alleen functioneel is, maar ook mooi in uw slaapkamer past. Swissflex staat bekend om het feit dat het matras en de lattenbodem exact op elkaar worden afgestemd, zoals de nieuwe Bridge bodems in combinatie met de nieuwste generatie Geltex matrassen. Daarnaast werkt Swissflex met het synchroon-precisie concept waarbij gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en het lichaam zo veel mogelijk wordt ondersteund. Wilt u graag een grondige vergelijking maken? Wij hebben ook verschillende matrassen en bedden van andere kwaliteitsmerken beschikbaar. Denk onder andere aan Vispring en Tempur.

Swissflex matrassen

Breng een bezoek aan onze showroom

De showroom van Fidder Slapen is gevestigd in Woerden. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam als u op zoek bent naar een Swissflex matras, bed of lattenbodem. Wilt u graag kijken wat voor bed of matras het beste bij uw wensen en slaapbehoeften past? Maak dan zeker een afspraak met een van onze specialisten. Hierdoor hebben we alle tijd voor u als u de reis naar Woerden maakt vanuit Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam om het perfecte bed van Swissflex te vinden. Bel naar 0348 – 412 861 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Kom naar onze showroom en laat u adviseren over een Swissflex bed!

Maak een afspraak met één van onze slaapspecialisten

 • We brengen uw wensen in kaart tijdens de slaap checkin.

 • Tijdens de slaap checkin doen we een eerste orientatie om uw wensen in kaart te brengen.

 • Hidden
 • Mei 2022

  MaDiWoDoVrijZaZon
  1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031

  Mei 19, 2022

  Mei 20, 2022

  Mei 21, 2022

  Mei 24, 2022

  Mei 25, 2022

  Mei 26, 2022

  Mei 27, 2022

  Mei 28, 2022

  Mei 31, 2022

Matrassen

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast.

Swissflex logo

Lattenbodems

Swissflex® lattenbodems zijn compatibel met vrijwel alle bedden. De lattenbodem kan naar wens vrijstaan, in een bedomranding worden ingelegd.

Swissflex logo

Ledikanten

De balans tussen design en comfort maakt dat een swissbed ledikant past in vrijwel elk interieur.

Swissflex logo

Hoofdkussens

Ergonomisch gevormde kussens van Swissflex staan voor perfect slaapcomfort.