Ons assortiment

Swissflex matrassen

U vindt van Swissflex gegarandeerd het matras waar u uitgerust op wakker wordt. Bij Fidder Slapen in Woerden heeft u de keuze uit een ruim assortiment met kwalitatief hoogwaardige matrassen en lattenbodems. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over onze collectie. Zo vinden we de beste keuze voor u.

Bij ons vindt u van Swissflex het matras dat bij uw wensen past

U vindt de beste matrassen bij onze zaak nabij Utrecht. We bieden onder andere producten van het merk Swissflex aan. Bij Swissflex heeft u de keuze uit verschillende soorten matrassen, waaronder het Geltex-matras en het matras van de Hybrid-lijn. Beide matrassen maken gebruik van de meest innovatieve technologieën en zijn erop gericht om u maximaal ligcomfort te bieden.

Zo is de Geltex-matras gebaseerd op het synchroon-precisieconcept, waarbij voornamelijk aandacht wordt besteed aan de ondersteuning van gevoelige delen van het lichaam. Hierdoor krijgt uw lichaam écht de rust die het nodig heeft tijdens het slapen. Zoekt u topkwaliteit voor een zachte prijs? Bekijk dan onze aanbiedingen.

Welk model Swissflex matras past bij u?

Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak