Onze merken

Uitstekende matrassen van Tempur in Woerden

Koop een matras van Tempur bij Fidder slapen in Woerden, nabij Utrecht. Onze showroom is uitstekend bereikbaar vanuit onder andere Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn om een Tempur matras aan te schaffen. Ons pand is gevestigd aan de A12 bij afslag Woerden waar u gebruikt kunt maken van een gratis parkeerplaats.

Het volledige assortiment van Tempur in onze showroom in Woerden, nabij Gouda

U vindt bij onze zaak in Woerden, nabij Gouda en Alphen aan den Rijn, producten van topmerk Tempur. Tempur produceert drukverlagende matrassen die vervaardigd zijn van traagschuim. Na een ontwikkelingsfase met NASA is de Original-lijn ontstaan. Inmiddels is het assortiment van Tempur uitgebreid met drie nieuwe lijnen: de Sensation, de Cloud en de Hybride. Deze zijn ontwikkeld naar de wens van de consument om makkelijker te kunnen draaien in bed en op een zachtere ondergrond te slapen met een beter ventilerend matras. Naast matrassen, bedbodems en kussens maakt Tempur andere drukverlagende producten. Denk hierbij aan zitkussens voor op het werk of thuis, zadeldekjes tegen zadelpijn en artikelen voor op reis. Bekijk de topproducten van Tempur door onze showroom in Woerden te bezoeken vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn.

Meer topmerken

U vindt bij onze speciaalzaak in Woerden, vlak bij Utrecht en Alphen aan den Rijn, ook matrassen en dergelijke van andere merken dan Tempur. Bekijk bijvoorbeeld modellen van het Nederlandse merk Pullman. Daarnaast heeft u de keuze uit de verfijnde modellen van Vispring. We verkopen ook verschillende bedden en matrassen van Swissflex. Bij onze showroom nemen we graag de tijd voor u. Dat is zeker fijn wanneer u wanneer u vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn bent gekomen voor de matrassen van Tempur. U ontvangt van ons, indien gewenst, een persoonlijk slaapadvies.

Ons assortiment
van Tempur

Kom de bedden en matrassen van Tempur bij ons testen

Wanneer u niet kunt wachten om de bedden en matrassen van Tempur zelf uit te testen, dan komt u vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn naar Woerden! In onze showroom bent u van harte welkom om te ervaren welk bed het beste bij uw wensen past. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0348 – 412 861. Zo weten we zeker dat we de tijd kunnen nemen om een goed slaapadvies aan u te geven. U bereikt ons ook via een e-mail naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment van

Tempur

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak