Onze merken

Tempur

Eind jaren 60 kwamen wetenschappers van NASA met een nieuw materiaal voor de binnenzijde van spaceshuttles. Tempur heeft deze uitvinding doorontwikkeld en lanceerde het eerste visco-elastische matras én kussen. Tegenwoordig is het merk geliefd vanwege de bedden en matrassen van hoge kwaliteit en de beste materialen.

Tempur aanbieding: gratis upgrade naar verstelbaar bed

Tempur staat bekend om:

✓ NASA-technologie
Het drukverlagende materiaal waar Tempur gebruik van maakt is ontstaan vanuit NASA-technologie. Tempur is door NASA zelfs erkend voor de uitmuntende prestaties in het verder ontwikkelen van hun technologie.

✓ Hoge en langdurige kwaliteit
De toppers en matrassen van Tempur worden in Denemarken geproduceerd. Hier worden in het zestig uur durende productieproces maar liefst zevenenzestig kwaliteitschecks uitgevoerd.

✓ Visco-elastisch traagschuim
Slechts tien mensen ter wereld kennen de formule achter het unieke traagschuim van Tempur. De visco-elasticiteit betekent dat het matras zowel vloeibaar als veerachtig is.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Tempur assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het hoogwaardige beddenmerk Tempur. Hiervan bieden wij bedbodems, matrassen, kussens en dekbedden aan.

Onze Tempur showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Tempur

Tempur bedbodems

Combineer een Tempur schotelbodem van hoge kwaliteit met uw Tempur matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die Tempur biedt.

Tempur matrassen

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam.

Tempur kussens en dekbedden

Door het juiste Tempur hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust.

Bedbodems, matrassen en beddengoed van Tempur

Tempur onderscheidt zich van andere merken door het gebruik van een visco-elastisch traagschuim. De open cellen zitten tussen vast en vloeibaar in, waardoor het materiaal zowel vloeibaar als veerachtig is. Daarnaast is de formule achter het traagschuim van Tempur altijd geheim gebleven. De werknemers die de formule kennen zijn op twee handen te tellen.

De drukverlagende eigenschappen in Tempur producten zorgen ervoor dat uw lichaam optimaal wordt ondersteund. Zo valt u ontspannen en snel in slaap en draait u minder. Ook worden bewegingen van degene die eventueel naast u ligt geabsorbeerd. Zo stoort u elkaar niet onnodig tijdens de nachtrust.

 

Tempur ledikant Arc lines
Tempur ledikant Arc lines

 

Laat u adviseren over Tempur in onze showroom

Als Tempur-dealer bieden wij u in onze showroom in Woerden een groot aantal producten van dit populaire beddenmerk aan. De doorontwikkelde NASA-technologie en geheime formule voor traagschuim zorgen voor producten die uw lichaam perfect ondersteunen. Ook vinden wij een goed en professioneel slaapadvies uiterst belangrijk. We werken daarom op afspraak, zodat we zeker weten dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u speciale wensen of vragen over de producten voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Tempur

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak