Auping Boxspring Criade

Tempur hoofdkussens

De ergonomische hoofdkussens van Tempur bieden optimale ondersteuning en comfort en zijn speciaal ontworpen om uw hoofd-, nek- en schouders te ontlasten.

Specificaties Tempur hoofdkussens

Het Tempur Original hoofdkussen werd met physiotherapeuten ontwikkeld. Het design volgt de natuurlijke curve en ondersteunt uw nek en hoofd zodat deze op één lijn met uw wervelkolom komen. Bovendien verleent het kussen een zeer aangename drukontlasting door het Tempur materiaal. Het Original hoofdkussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Hoofdkussen Millennium Queen van Tempur is perfect geschikt voor de rug slaper. Het hoofdkussen kantelt licht naar achter en sluit hierdoor goed aan op je nek en schouders wanneer u op u rug ligt. Tevens zorgt het kussen voor een druk ontlastende ondersteuning.

Hoofdkussen Symphony is geschikt voor beide slaaphoudingen. Het ontwerp is dus eigenlijk twee kussens ineen. Dankzij de ene zijde zet je gemakkelijk je schouder tegen het kussen dat perfect is voor het slapen op je zij. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten en geeft een goede ondersteuning aan je hoofd en nek als je op je rug ligt.

De gebogen vorm van het hoofdkussen Sonata zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt wanneer u slaapt in de foetushouding met uw kin dicht bij uw borst. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van uw hoofd wanneer u van de ene zijde op de andere rolt gedurende de nacht. Dit hoofdkussen is vooral geschikt voor zijslapers.

Het Ombracio hoofdkussen is ideaal voor alle slaaphoudingen – met name voor iedereen die op de buik slaapt. Door het speciale ontwerp van dit kussen met inkepingen aan de zijkanten vereenvoudigt het adem halen, daar het hoofd niet weggedraaid hoeft te worden. De hals- en rugwervels worden daardoor duidelijk ontlast. Bovendien is het materiaal en de hoes voor betere ventilatie en maximaal comfort ontworpen.

 

Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!

onze merken

Fidder staat voor sterke merken. Allemaal bij elkaar,
u hoeft alleen nog maar te kiezen.

actuele
aanbiedingen

Profiteer van kortingen en scherpe aanbiedingen!