Onze merken

Swissflex

Swissflex zorgt niet alleen voor een optimale nachtrust, maar helpt u ook overdag goed te voelen. Het Zwitserse beddenmerk heeft producten van buitengewone kwaliteit, die zo comfortabel zijn dat u uw bed niet meer uit wilt. De luxe matrassen, gemaakt van ademende materialen en gevuld met verkoelende vezels, zorgen ervoor dat u altijd heerlijk slaapt.

Swissflex staat bekend om:

✓ GELTEX®-schuim voor optimale ondersteuning
De innovatieve GELTEX®-technologie zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het lichaam voor een optimale ondersteuning.

✓ Bridge®-technologie voor elke lichaamsvorm
Bridge®-technologie zorgt ervoor dat de lattenbodems zich flexibel aan kunnen passen naar uw lichaamsvorm.

✓ Uitvoeringen voor elke interieurstijl
Naast ondersteuning is het natuurlijk ook fijn als het bed mooi in het interieur staat. Daarom heeft Swissflex verschillende ledikanten om uit te kiezen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Swissflex assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor het innovatieve beddenmerk Swissflex. Hiervan bieden wij flexibele bedbodems en matrassen aan voor uiteenlopende lichaamstypes.

Onze Swissflex showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Swissflex

Swissflex bedbodems

Voor perfecte ergonomie zorgen onze verborgen sterren: innovatieve lattenbodems.

Swissflex matrassen

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast.

Bedbodems en matrassen van Swissflex

Zowel de lattenbodems als matrassen van Swissflex zijn ontworpen met uw slaapcomfort in gedachten. Moderne technieken zoals Bridge®-technologie en GELTEX®-schuim zorgen ervoor dat u een bed kunt creëren dat perfect past bij uw lichaamstype. Hierdoor kunt u profiteren van een optimale nachtrust.

Steun en drukverlichting zijn wat de producten van Swissflex zo fijn maken. Het lijkt alsof u op de wolken slaapt. Bovendien zijn Swissflex bedden beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat uw bed niet alleen functioneel is, maar ook mooi in uw slaapkamer past.

 

Swissflex lattenbodem en matras
Swissflex lattenbodem en matras

 

Laat u adviseren over Swissflex in onze showroom

Als Swissflex dealer vindt u in onze showroom in Woerden een ruim productassortiment van dit Zwitserse beddenmerk. Een goed, professioneel slaapadvies zodat u een bed kiest dat goed past bij uw lichaamstype is hierbij erg belangrijk. Daarom werken wij op afspraak. Zo weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

Heeft u vragen of speciale wensen voorafgaand aan uw bezoek? Stuur gerust een e-mail naar info@fidderslapen.nl óf bel naar het telefoonnummer van onze beddenwinkel in Woerden.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Swissflex

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak