Onze merken

Swissflex

Voor een goed Swissflex bed of matras komt men vanuit Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam naar de showroom van Fidder Slapen in Woerden. Swissflex is een Zwitserse aanbieder van bedden, matrassen en lattenbodems en staat bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Fidder Slapen in Woerden heeft een ruim assortiment met Swissflex en is bovendien goed bereikbaar vanuit onder andere Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Dé aanbieder van Swissflex in regio Utrecht en Zeist

U kunt van Swissflex een prachtig bed kopen bij onze zaak nabij Utrecht. Met de uitgebreide collectie van Swissflex kan voor ieder lichaamstype de perfecte combinatie worden geleverd. Bovendien zijn de Swissflex bedden beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat uw bed niet alleen functioneel is, maar ook mooi in uw slaapkamer past. Swissflex staat bekend om het feit dat het matras en de lattenbodem exact op elkaar worden afgestemd, zoals de nieuwe Bridge bodems in combinatie met de nieuwste generatie Geltex matrassen. Daarnaast werkt Swissflex met het synchroon-precisie concept waarbij gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en het lichaam zo veel mogelijk wordt ondersteund. Wilt u graag een grondige vergelijking maken? Wij hebben ook verschillende matrassen en bedden van andere kwaliteitsmerken beschikbaar. Denk onder andere aan Vispring en Tempur.

Ons assortiment
van Swissflex

Breng een bezoek aan onze showroom

De showroom van Fidder Slapen is gevestigd in Woerden. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam als u op zoek bent naar een Swissflex matras, bed of lattenbodem. Wilt u graag kijken wat voor bed of matras het beste bij uw wensen en slaapbehoeften past? Maak dan zeker een afspraak met een van onze specialisten. Hierdoor hebben we alle tijd voor u als u de reis naar Woerden maakt vanuit Utrecht, Zeist, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam om het perfecte bed van Swissflex te vinden. Bel naar 0348 – 412 861, stuur een e-mail naar info@fidderslapen.nl om een afspraak te maken. Kom naar onze showroom en laat u adviseren over een Swissflex bed!

Ons assortiment van

Swissflex

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak