Onze merken

Pullman matrassen. Kom langs voor deskundig slaapadvies.

In het ruime assortiment van Pullman matrassen vindt u daarom iets voor iedereen. Stuk voor stuk mogen ze het kwaliteitsstempel van Pullman dragen door de unieke vering, sublieme afwerking met oog voor detail en de luxueuze materialen die tijdens de productie zijn gebruikt. Laat u inspireren in onze showroom!

Onze collectie van Pullman

Pullman-boxsprings worden gemaakt van hoogwaardige, comfortabele materialen. Een Pullman-pocketveringmatras bestaat uit zowel hoge als lage pocketvering, namelijk de gepatenteerde Pocket Inside-veer. Door de verschillende comfortzones, zoals de schoudercomfortzone, krijgt uw lichaam optimale ondersteuning. De boxsprings zijn opgebouwd uit een onderstel, een box met veren tot aan de rand zonder schuimkader, een matras en eventueel een topmatras. Door deze combinatie wordt uw lichaam optimaal ondersteund en voelt het bed heerlijk comfortabel aan. Hierdoor slaapt u heerlijk en wordt u lekker uitgerust wakker. Kom snel langs in onze showroom te Woerden om een boxspring met pocketveringmatras van Pullman te bewonderen – wij zijn goed bereikbaar vanuit steden zoals Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn. Uiteraard hebben wij ook nog andere kwaliteitsmerken in de collectie. Denk onder andere aan Avek, Hästens en Auping.

Kom langs in de showroom in Woerden

Slapen is iets zeer persoonlijks en een matras of bed kopen kunt u pas doen wanneer u het comfort eerst zelf hebt ervaren. Dit kunt u doen in onze ruime showroom. Fidder Slapen, de grootste beddenspeciaalzaak van de regio Utrecht, is gevestigd aan de A12 op een steenworp afstand van de afrit Woerden en daardoor makkelijk aan te rijden vanuit zowel Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Den Haag, Gouda als Alphen aan den Rijn. Onze beddenspecialisten kunnen u adviseren en helpen met uw zoektocht naar het beste bed of matras!

Komt u bij ons langs? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0348 – 412 861. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fidderslapen.nl.

Ons assortiment
van Pullman

Wanneer komt u bij ons proefliggen?

Als u meer wilt weten over het ruime assortiment van Pullman bij Fidder Slapen in Woerden, dan bent u vanuit Utrecht, Gouda, Alphen aan den Rijn en de rest van Nederland uiteraard welkom! Onze showroom is gevestigd aan de grote uitvalswegen, zodat u altijd snel ter plaatse bent. Wij raden aan om een afspraak in te plannen via 0348 – 412 861 of een e-mail naar info@fidderslapen.nl. Op deze manier weten we zeker dat u niet voor niets uit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn naar onze showroom komt en wij de tijd voor u kunnen nemen om het assortiment van Pullman uitgebreid te bespreken. Bovendien kunt u bij ons ook proefliggen om te ervaren welke boxspring en pocketveermatras bij uw wensen past.

Pullman matrassen bij Fidder Slapen

Wij zijn er trots op dat wij ons leverancier van Pullman matrassen mogen noemen en onze klanten het echte Scandinavische slaapgevoel mogen aanbieden. Ook al gaat het om een oerhollands merk, Pullman heeft het Scandinavische vakmanschap geperfectioneerd en een lijn van producten ontwikkeld die kunnen wedijveren met het beste wat Scandinavië te bieden heeft op slaapgebied.

Pullman matrassen zijn voorzien van een eigen pocketveer-systeem dat bijdraagt aan een subliem ligcomfort en dat ervoor zorgt dat liggen op een Pullman matras soepel aanvoelt terwijl u tegelijkertijd de juiste mate van tegendruk en ondersteuning ervaart. Daarnaast beschikken Pullman matrassen over uitstekende ventilerende eigenschappen voor een lekker frisse slaapomgeving. Boven alles staan de natuurlijke materialen die tijdens het productieproces centraal staan.

Kom het zelf uitproberen in onze showroom in Woerden!

Pullman matrassen in verschillende soorten en maten

Ieder matras heeft eigen kwaliteiten en eigenschappen om optimaal comfort te bieden aan ieders specifieke slaapwensen en slaaphouding. Zo zijn er matrassen voor zijslapers, of matrassen die expliciet zijn ontworpen op een juiste drukverdeling. Ieder Pullman matras is daarnaast voorzien van inside pocketvering, een uniek systeem waarbij in iedere pocketveer een kleinere pocketveer is geplaatst voor extra vering. De afdeklagen van de matrassen zijn gemaakt van soepel en zacht aanvoelend natuurlatex. Pullman matrassen zijn te krijgen in verschillende maten en afmetingen. Op verzoek kunnen de matrassen in extra brede of lange varianten worden uitgevoerd.

In onze Pullman collectie vindt u de volgende verschillende matrassen:

  • Pullman Silverline Royal
  • Pullman Silverline Master
  • Pullman Silverline Allure
  • Pullman Silverline Premier
  • Pullman Silverline Excellence

Pullman silverline premier

Als u houdt van een stevig maar zacht en koel matras dat uitstekend ventileert dan is een Pullman Silverline Premier uit de lijn van Silverline matrassen wellicht iets voor u. Een matras dat lang als nieuw blijft aanvoelen en dat door een geavanceerd 7-zones pocketinterieur met zogeheten flexibele drukverdeler uitblinkt in ondersteuning. De bovenste laag van het interieur is afgewerkt met natuurlijk comfortschuim. De stretch tijk zorgt daarbij voor nog meer comfort. Een proces van elektro-thermische naharding van de veren voorkomt doorliggen en zorgt dat kuilvorming uitblijft. De Pullman Silverline Premier biedt als een van de weinige matrassen zeer goede ondersteuning voor zijslapers volgens een recente test van de consumentenbond. Geloof ons niet op ons woord, maar kom het zelf uitproberen!

Ons assortiment van

Pullman

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak