Auping

Auping, Nederlands be(kend)ste beddenfabrikant, schaft u aan in onze showroom in Woerden die goed bereikbaar is vanuit onder andere Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn. Auping is in 1888 opgericht in Deventer en sindsdien gestaag gegroeid. De vakmensen van Koninklijke Auping staan garant voor uw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring bent u verzekerd van bedden en matrassen met kwaliteit en comfort van hoog niveau met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elke spiraalbodem, bed en matras wordt door Auping’s specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven en geproduceerd te Deventer.

Tijd voor onze klanten

Aanbod met diverse merken

Midden segment tot top segment

De beste matrassen en boxsprings van Auping schaft u aan bij ons in Woerden

Auping stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt in Woerden, Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn of elders in Nederland. Dit doen ze onder meer door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op slaapgebied en door het toepassen van de meest innovatieve en comfortabele materialen. De kern van het uitgebreide Auping assortiment bestaat uit Auping matrassen. Deze matrassen staan garant voor goede ventilatie, perfecte ondersteuning, drukverlaging en comfort. De Auping matrassen zijn uitermate geschikt om op een Auping spiraalbodem of een Auping boxspring te leggen. Auping heeft 2 type spiraalbodems, de Auping Original en de Auping Royal spiraalbodem. Bovendien zijn er verschillende types Auping boxsprings verkrijgbaar: de Auping Original boxspring, de Auping Tone boxspring, de Auping Criade boxspring en de Auping Kiruna boxspring. Kiest u voor een Auping spiraalbodem, dan kunt u deze gebruiken in verschillende bedmodellen zoals de Auping Match, Auping Essential, Auping Original en de Auping Auronde. Auping kussens, dekbedden, moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken zorgen voor de finishing touche van uw Auping bed.

Auping Auronde

Ontdek het hele assortiment van Auping in onze winkel

Wij hebben als één van de weinige beddenspeciaalzaken in Nederland het gehele Auping assortiment en Auping matrassen in alle stevigheden in onze winkel te Woerden, centraal gelegen ten opzichte van Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn. Dit ruime assortiment is doorgaans alleen voorbehouden aan een Auping Plaza. Het grote voordeel: vergelijk alle Auping bedden met elkaar én met andere topmerken uit onze collectie. Bovendien hebben we regelmatig een aanbieding van Auping beschikbaar. Maak direct een afspraak om vanuit Utrecht, Gouda of Alphen aan den Rijn langs te komen in onze showroom in Woerden om het assortiment van Auping te ontdekken. U bereikt ons via 0348 – 412 861 of het contactformulier.

Maak een afspraak met één van onze slaapspecialisten

 • We brengen uw wensen in kaart tijdens de slaap checkin.

 • Tijdens de slaap checkin doen we een eerste orientatie om uw wensen in kaart te brengen.

 • Hidden
 • Mei 2022

  MaDiWoDoVrijZaZon
  1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031

  Mei 19, 2022

  Mei 20, 2022

  Mei 21, 2022

  Mei 24, 2022

  Mei 25, 2022

  Mei 26, 2022

  Mei 27, 2022

  Mei 28, 2022

  Mei 31, 2022

Boxsprings

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade, Kiruna en Tone boxspring. Ieder Auping boxspring heeft een eigen stijl en karakter.

Auping

Matrassen

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk.

Auping

Topmatrassen

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone pocketveermatras legt en voor extra comfort zorgt.

Auping