Auping original boxspring

Auping

Auping, met liefde! Auping is in 1888 opgericht in Deventer en uitgegroeid tot Nederlands be(kend)ste beddenfabrikant. De vakmensen van Koninklijke Auping staan garant voor uw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring bent u verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elke spiraalbodem, bed en matras wordt door Auping’s specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven en geproduceerd te Deventer.

Auping stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Dat gebeurt onder meer door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op slaapgebied en door toepassing van de meest innovatieve en comfortabele materialen.

De kern van het uitgebreide Auping assortiment bestaat uit de Auping matrassen. Zij staan garant voor goede ventilatie, perfecte ondersteuning, drukverlaging en comfort. De Auping matrassen zijn uitermate geschikt om te leggen op een Auping spiraalbodem of een Auping boxspring. Auping heeft twee type spiraalbodems, de Auping Original spiraalbodem en de Auping Royal spiraalbodem. En drie type Auping boxsprings: de Auping Original boxspring, de Auping Criade boxspring en de Auping Kiruna boxspring. Kiest u voor een Auping spiraalbodem, dan kunt u deze gebruiken in verschillende bedmodellen: de Auping Match, Auping Essential, Auping Original en de Auping Auronde. Auping kussens, dekbedden, moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken zorgen voor de finishing touche van uw Auping bed.

Wij hebben als één van de weinige beddenspeciaalzaken het gehele Auping assortiment en alle Auping matrassen in alle stevigheden in onze winkel, iets wat doorgaans alleen voorbehouden is aan een Auping Plaza. Het grote voordeel: vergelijk alle Auping bedden met elkaar én met andere topmerken uit onze collectie.

Boxsprings

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade, Kiruna en Tone boxspring. Ieder Auping boxspring heeft een eigen stijl en karakter.

bekijk boxsprings
Auping

Matrassen

De nieuwe Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk.

bekijk matrassen
Auping

Topmatrassen

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone pocketveermatras legt en voor extra comfort zorgt.

bekijk Topmatrassen
Auping

Spiraalbodems

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur.

bekijk spiraalbodems
Auping

Ledikanten

Auping heeft een breed assortiment ledikanten. Een echte klassieker als de Auronde, het frisse en moderne bedmodel Essential. Of kiest u toch liever voor het technisch hoogwaardige Royal bed?

bekijk ledikanten
Auping

Hoofdkussens

Een goed kussen is hoofdzaak. Daarom heeft Auping een uitgebreid assortiment hoofdkussen. Gevuld met veerkrachtige dons, luxe synthetische vezels of ondersteunend latex.

bekijk hoofdkussens
Auping

Dekbedden

Het slaapklimaat in je bed wordt voor het grootste gedeelte bepaalt door waar je onder ligt, het dekbed. Auping dekbedden isoleren goed en passen perfect bij de Auping bedden.

bekijk dekbedden
Auping

Bedtexiel

Auping bedtextiel maakt je Auping bed helemaal af. Kies voor vrolijke kleuren of chique eenvoud. Door de hoogwaardige kwaliteit katoen voelt ieder dekbedovertrek en hoeslaken heerlijk zacht aan.

bekijk bedtexiel
Auping