Avek boxspring Sinne aanbieding 4-3

Aanbieding

Avek setaanbieding Sinne

De Avek boxspring Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. Design én comfort in een mooie set-aanbieding. Compleet vanaf € 3.895

De Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor uitstekende ventilatie.

De Sinne Boxspring is verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s: gratis LED leeslampjes, gratis in- en uitstapverlichting, een unieke Sinne achterwand en opvallende design bedpoten. Jouw voordeel bedraagt ruim € 600,-! De zeer complete Sinne Boxspring is er vanaf € 3.695,-. Ga naar de Avek dealer in jouw buurt voor proefliggen en informatie.

*elektrische boxsprings worden standaard geleverd met split in de topmatras
** bedlampjes kunnen iets afwijken van de afbeelding

*Vraag naar alle actievoorwaarden in de winkel.

Proefliggen?
Kom langs in onze winkel voor deskundig advies of maak eerst een afspraak. Onze winkel ligt op 900 meter van afslag Woerden aan de A12 en is perfect bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. U kunt gratis voor de deur parkeren, zodat u uitgebreid en in alle rust kunt proefliggen.

Bent u benieuwd naar deze aanbieding? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak