Onze merken

Vroomshoop Meubelen

Vroomshoop Meubelen, een toonaangevende fabrikant van senioren- en zorgbedden, biedt innovatieve en luxe slaapoplossingen. Onze bedden van Vroomshoop bevatten geavanceerde zorgfuncties en zijn gemakkelijk aanpasbaar aan uw stijl. Met het oog op comfort en de toekomst geniet u van een duurzaam bed dat levenslang meegaat.

Vroomshoop ComfortLife staat bekend om:

✓ Luxe bedden geschikt voor medische behoeften

Het beste in comfort én ondersteuning van de gezondheid. De luxe bedden uit de ComfortLife collectie zijn aanpasbaar aan iedere medische behoefte. Met een ComfortLife bed komen functionaliteit en stijl samen voor een goede nachtrust.

✓ Gemaakt met het oog op de toekomst

Vroomshoop ontwikkelt bedden voor de hedendaagse behoeften, maar anticipeert ook op wat nog komen gaat. Met vooruitstrevende technologie en milieubewuste keuzes geniet u van een tijdloze creatie en heerlijke slaap.

✓ Aanpasbaar zit- en slaapcomfort in stijl

Pas uw bed volledig aan met diverse elektrische verstelmogelijkheden voor ultiem zit- en slaapcomfort op ieder moment van de dag. De boxspring is zelfs transformeerbaar naar een luxe fauteuil. Eenvoudig opstaan, liggen of zitten: met een zorgbed van Vroomshoop kan het allemaal.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het Vroomshoop assortiment in onze showroom

In onze showroom in Woerden kunt u terecht voor de ComfortLife lijn van Vroomshoop. Hiervan bieden wij vooruitstrevende zorgbedden aan.

Onze Vroomshoop showrooms

Plan een afspraak in

Ons assortiment
van Vroomshoop

Vroomshoop ComfortLife

Het beste in comfort én ondersteuning van de gezondheid. De luxe bedden uit de ComfortLife collectie zijn aanpasbaar aan iedere medische behoefte.

Zorgbedden van Vroomshoop

De naam – Boxspring ComfortLife – zegt het al: dit bed gaat levenslang mee. Het veelzijdige bed ziet er aan de buitenzijde uit als een boxspring, maar aan de binnenzijde is het geheel voorbereid op ouder worden. Het stabiele systeem geeft flexibiliteit tussen rechtop ontbijten of tv-kijken of het vinden van de perfecte houding voor een goede nachtrust.

Daarnaast is het bed voorzien van wielen met remmen, zodat het bed makkelijk verrijdbaar is. Het ComfortLife bed heeft een extra lage instap met een hoogteverstelling van 25 cm naar 80 cm en is tillift toegankelijk. Ideaal voor zorg verlenende situaties.

Tot slot is de Boxspring ComfortLife geheel naar eigen wens samen te stellen. Van drukverlagend matras tot hoofdbord, met de keuze uit diverse kleuren en stoffen. Voor de uitvoering van uw bed of persoonlijk advies kunt terecht in onze showrooms.

 

 

Laat u adviseren over Vroomshoop in onze showroom

Als Vroomshoop ComfortLife dealer verwelkomen we u graag in onze showroom in Woerden. Hier kunnen we u voorzien van alle benodigde informatie over de zorgbedden. Door op afspraak te werken, verzekeren we u van persoonlijke aandacht en deskundig slaapadvies.

Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of speciale wensen betreft Vroomshoop producten? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar info@fidderslapen.nl óf te bellen naar het telefoonnummer van het betreffende filiaal.

MAAK EEN AFSPRAAK  |  NEEM CONTACT OP

Ons assortiment van

Vroomshoop

ontdekken? Wij helpen u graag. Bel 0348 412 861

Of plan een afspraak